Фахова майстерність – викладач ліцею на Міжнародній конференції

ДНЗ “Бердянський машинобудівний професійний ліцей” підтримує постійне вдосконалення фахової майстерності викладачів та майстрів виробничого навчання. Викладач фізичної культури нашого ліцею Шастало Марина Миколаївна взяла участь у другій Міжнародній науковій конференції ” Modern innovate and information technologies in the development of society” та науково-методичному семінарі “Education reform: European Union Country Experience” у Польщі у містах Катовіце та Ополе, що відбувалися з 1 по 6 квітня 2019 року.

На конференції Марина Миколаївна презентувала свою наукову статтю, а на семінарі дізналася про особливості сучасних систем освіти Європейських країн. Окрім задоволення освітянських потреб, Марина Миколаївна привезла до рідного міста безліч позитивних та яскравих емоцій від відвідування Польщі, Франції, Чехії та Германії (екскурсія цими країнами була включена до плану заходів конференції).

Адміністрація нашого ліцею планує продовжувати співпрацю із навчальними закладами Європи для забезпечення максимального розвитку та самовдосконалення викладачів у сфері науки та освіти, та вдосконалення здібностей учнів з метою отримання успішного результату навчання у здобутті обраної професії.

12.04.2019 Адміністрація БМПЛ