Ремонт в ліцеї – покращання умов навчання та праці

Відомо, що будь-який ремонт – це довгий та складний процес. ДНЗ “Бердянський машинобудівний професійний ліцей” велику увагу приділяє покращенню умов навчання та праці, оновленню матеріально-технічної бази. За останні п’ять років виконано великий обсяг робіт з ремонту  навчального корпусу, гуртожитку, майстерень та спортивної зали. Та ще попереду заплановано багато змін і реконструкцій.

Сьогодні триває ремонт у майстернях. Майстри в/н ліцею після навчальному процесу продовжують ремонт всередині приміщень.

Заслуговує на увагу і ремонт актової зали. Першим кроком перетворення приміщення було зменшення віконних отворів, їх утеплення та встановлення нових вікон. Наступним етапом стало відновлення стелі. Адміністрація ліцею звернулася за допомогою до народного депутата Пономарьова Олександра Сергійовича з проханням посприяти виділенню матеріалу для ремонту стелі. Наш соціальний партнер та постійний спонсор ПрАТ “Бердянські жниварки” закупив стелю типу “армстронг” для актової зали. І вже на сьогодні завершено її встановлення. Плануються також роботи із реконструкціїї підлоги, оновлення сцени, коректування акустики зали та її освітлення.

Адміністрація ліцею висловлює щиру подяку ПрАТ “Бердянські жниварки” та особисто   Пономарьову Олександру Сергійовичу за постійну співпрацю та підтримку.

22.02.2018 Адміністрація БМПЛ