15 березня – ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ онлайн

15 березня 2023 року о 14.00 запрошуємо майбутніх випускників 9 та 11 класів на онлайн зустріч з питань вступу до ДНЗ “Бердянський машинобудівний професійний ліцей”. Зустріч відбудеться на платформі Zoom, Ідентифікатор конференції 639 204 6361, Код доступу 12345.

Також онлайн зустрічі з профорієнтаційних питань відбудуться ще 19 квітня та 17 травня. Якщо ви не встигли приєднатися до нас 15 березня, або ще не визначилися з майбутньою професією, завітайте на конференцію в квітні та травні!

День відкритих дверей – традиційний захід, розрахований на учнів, які стоять перед вибором своєї життєвої дороги. Цьогоріч пропонуємо в ОНЛАЙН форматі завітати до ліцею, ознайомитися з нашими професіями, які затребувані в районі та області, отримати відповіді щодо умов дистанційного навчання та вступу зокрема.

Наголошуємо, що Державний навчальний заклад “Бердянський машинобудівний професійний ліцей” тимчасово (на час окупації міста Бердянськ) переміщено до міста Запоріжжя, освітній процес відбувається за дистанційною формою за українською програмою!

13.03.2023 Адміністрація БМПЛ