Бердянськ-це Україна!

17 вересня 2024 року Бердянськ святкував 197 річницю з дня заснування. Окупація міста Російськими військами з 27 лютого 2022 року змусила багатьох мешканців покинути свої оселі. Але любов до рідного краю і нині палає в серцях бердянців. І саме зараз, коли вся країна спаплюжена ворогом, стогне від болю від вибухів снарядів і бомб, любов до рідного краю відчувається ще сильніше і глибше. Попередні два роки окупації бердянці святкували День міста в тісному рідному колі, а нині, в трьох містах України (Запоріжжі, Києві та Львові), де вимушені переселенці знайшли прихисток, святкують День народження Бердянська, щиро віруючи в непереможну силу ЗСУ та нагадуючи цілому світові, що Бердянськ- це Україна!

Державний навчальний заклад “Бердянський машинобудівний професійний ліцей” також святкує День міста. На онлайн уроках в навчальних групах говорили про унікальність рідного Бердянська, теплими словами згадували мирне життя в місті та улюблені місця відпочинку, ділилися досвідом про евакуацію під час окупації. А наші педагоги, що мали змогу побувати на локаціях Дня міста у Запоріжжі та Києві відчули затишну атмосферу рідного Бердянська.

Вірте в наші Збройні Сили України та підтримуйте всіх, хто боронить нашу рідну землю! Ми обов’язково зустрінемося на березі моря! Бердянськ – це Україна!

19.09.2024 Адміністрація БМПЛ