День Ліцею: 99-та річниця з дня заснування

Шановні друзі!

Прийміть щирі вітання з визначною подією нашої дружньої родини ДНЗ “Бердянський машинобудівний професійний ліцей” – 99-ою річницею з дня заснування.

Ми пам’ятаємо свою історію, шануємо пам’ять про людей, які працювали в нашому закладі освіти, розбудовували його, створювали його традиції. Зичимо міцного здоров’я всім ветеранам педагогічної праці!

Шановні здобувачі освіти! З честю пронесіть та примножуйте традиції ліцейської родини. Успіхів вам у навчанні й великих досягнень у ваших майбутніх професіях!

Шановні наші випускники! Ми пам’ятаємо вас, ваші творчі пошуки та ініціативи, ми продовжуємо реалізовувати та втілювати їх у життя. Нових вам звершень на благо Української держави!

Шановні викладачі, вихователі та майстри виробничого навчання! Прийміть слова щиросердної подяки за вашу натхненну працю. Бажаємо вам невтомного творчого пошуку, оптимізму та благополуччя, успіхів і здобутків, підкорення освітніх вершин!

В усі добрі справи та успіхи колективу ліцею вкладено вагому, творчу працю директора ліцею Сергія Вікторовича Дудукалова. Бажаємо Вам невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів, родинної злагоди, душевного спокою та міцного здоров’я!

 

03.02.2022 Адміністрація БМПЛ