До Дня Збройних сил України: листівка на передову

6 грудня відзначаємо державне свято –День Збройних сил України. Це свято справжньої мужності, героїзму і відваги. Збройні сили – це один з основних елементів стабільного і впевненого розвитку Української держави, справжня гарантія державного суверенітету. Тому у цей день ми вшановуємо всіх, хто причетний до високого і почесного звання військовослужбовця, хто обрав для себе нелегку, але достойну професію – захищати Україну, її суверенітет і незалежність.

Здобувачі освіти ДНЗ “Бердянський машинобудівний професійний ліцей” приєдналися до Всеукраїнської акції на підтримку Героїв на передовій “Новорічна листівка на передову”.

Першим етапом акції є конкурс. Учасники Акції готують листівку, якою висловлюють почуття поваги і вдячності українським воїнам за мужність та оборону нашої країни та прагнення до Перемоги. На конкурсній основі з кожного регіону відбираються найкращі макети, які надрукуються на листівках. Другим етапом акції є заповнення листівок учнями та передача їх воїнам-землякам на фронт.

Перший етап конкурсу пройшли три здобувачі освіти ліцею: Николаєва Анастасія, Іван Шульга та Карапиш Ігор. Вітаємо нашу талановиту молодь! А ще ми прагнемо, щоб наші Герої ні на секунду не сумнівалися у нашій підтримці, вірі в їхні сили, захоплення мужністю та силами досягти такої бажаної Перемоги!

 

06.12.2022 Адміністрація БМПЛ