До Європейського дня боротьби з торгівлею людьми

18 жовтня 2019 року, вся європейська спільнота відзначала Європейський день боротьби з торгівлею людьми, який був започаткований як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми, – особливо жінками та дітьми, – небайдужості громадськості до цього явища та візуалізації проблеми на глобальному рівні.

В рамках впровадження програми “Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція” та в знак  консолідації святкування Європейського дня боротьби з торгівлею людьми, сьогодні практичним психологом ДНЗ “Бердянський машинобудіний професійний ліцей” Катериною Олександрівною Подорожко була проведена просвітницко-профілактична гра “Рожеві окуляри” з учнями навчальних груп. Грі передували перегляд тематичної презентації, мозковий штурм, жваве обговорення конкретних життєвих ситуацій та виступи респондентів.

Пам’ятайте! Стати жертвою торгівлі людьми може кожен, незалежно від статі, віку, рівня освіти чи кваліфікації! Тому лише об’єднавши зусилля, ми зможемо подолати проблему торгівлі людьми у суспільстві!

21.10.2019 Адміністрація БМПЛ