Ковальські справи: нові арт-об’єкти та плани на майбутнє

Наші ковальські майстерні не перестають вражати новими виробами та своїми задумами.

21 травня 2021 року біля гуртожитка БДПУ відбулось відкриття нового арт-об’єкта, що символізує студентське життя. Презентацію арт-обєкта розпочали студенти факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв, які підготували символічну хореографічну композицію. Потім до присутніх, студентів та викладачів, звернувся ректор університету, професор Ігор Богданов, також слово тримали наш директор Сергій Вікторович Дудукалов та майстер виробничого навчання Олександр Шапошник.

29 травня на Приморській площі відбулося відкриття Гонщика-примари, залізної скульптури у вигляді справжнісінького байка з пекла. Цей арт – об’єкт було створено Олександром Шапошником на замовлення байкерів Бердянська.

30 травня наші ковалі взяли участь у міському фестивалі “Розумні діти”, де давали майстер-класи всім бажаючим. А також презентували новий виріб – прикрасу “Палітру” для клумби на Приморській площі.

А попереду ще грандіозний V Всеукраїнський фестиваль “Сталева Хвиля”! З давніх-давен відомо, що всі природні стихії (вітер, вода, вогонь та земля) є складовими ковальського мистецтва. Цього року за основу беремо вітер – символ духу та дихання Всесвіту.

Не прогавьте найцікавіше!

 

31.05.2021 Адміністрація БМПЛ