Країна сонячних мрій

Запорізький обласний центр художньо-естетичної творчості запрошує до участі у конкурсі відеороліків “Країна сонячних мрій”!

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Сімʼя і дитина – споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність та розвиваючи власну культуру.

Обласний конкурс відеороликів «Країна сонячних мрій» проводиться з нагоди святкування Міжнародного дня захисту дітей, з метою виховання у молодого покоління поваги до оточуючих, взаєморозуміння, усвідомлення пріоритетності інтересів підростаючого покоління над інтересами дорослих, формування у молоді патріотичних почуттів, прищеплювання любові до Батьківщини, до рідного краю, розвитку творчих здібностей, виявлення та підтримки обдарованих дітей.

Умови проведення Конкурсу:

До участі у Конкурсі приймаються якісні відеороліки, які зняли діти та підлітки віком від 6 до 18 років на камеру або мобільний телефон.

Пріоритетні теми відео: «Країна дитинства – країна добра», «Дитина – дзеркало родини», «Мир – дітям планети Земля», «Наші діти – наше майбутнє», «Подорож до Країни Дитинства», «Талановита дитина XXІ століття».

Зміст та хронометраж відеороликів (відповідно запропонованій тематиці):

  • читання віршів (від 2 до 5 хв.),
  • виконання пісень (від 3 до 5 хв.),
  • хореографічні постанови (від 3 до 7 хв.),
  • мініатюри (від 5 до 10 хв.),
  • театральні сценки (від 5 до 12 хв.) тощо.

Журі здійснює перегляд відеороликів і визначає переможців. Рішення журі оскарженню не підлягає.

Вимоги до оформлення:

До участі у Конкурсі необхідно надіслати на електронну адресу Центру: zochetum.estet@gmail.com (в темі електронного листа обов’язково вказати скорочену назву навчального закладу та назву конкурсу) якісний відеоролик та заявку (додаток 2) до 08 червня 2020 року з поміткою: «Конкурс відеороликів «Країна сонячних мрій». Відеоролик повинен бути підписаний (повна назва закладу, прізвище та імʼя автора / назва колективу).

Конкурсні відеоролики та заявки надіслати не пізніше 08 червня 2020 року.

Додаткова інформація за телефоном: м. Запоріжжя: (0612) 33-86-26; 0666591377 (контактна особа – Яворська Олена Леонідівна).

20.05.2020 Адміністрація БМПЛ