Літературна кав’ярня: День Героїв Небесної Сотні

Україна — країна сильних і незламних людей. Країна вільних і хоробрих героїв.

Щорічно 20 лютого в Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні відповідно до Указу Президента “Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні”. Цей день став символом вшанування людей, які віддали свої життя за вільну та незалежну Україну.

Сьогодні ми вшановуємо пам’ять Героїв Небесної Сотні – українців, які загинули 10 років тому в центрі Києва, виборюючи право жити у вільній європейській державі. Юнаки, чоловіки, жінки. Свобода та Гідність – наші фундаментальні цінності, які ми, українці, захищали, відстоювали і будемо захищати і відстоювати завжди! До остаточної Перемоги над ворогом. Пам’ять про жертовність, героїзм і патріотизм Героїв Небесної Сотні додає нам наразі сил і впевненості в боротьбі з країною-агресором.

20 лютого 2024 року в ДНЗ “Бердянський машинобудівний професійний ліцей” відбувся загальноліцейний захід “Літературна кав’ярня “День Героїв Небесної Сотні”. Здобувачі освіти декламували твори про незламну Україну, мужність та героїзм її героїв. Улюблені свої твори зачитали й викладачі. Атмосферу чуйності доповнювали тематичні музичні твори.

Дякуємо організатору зустрічі, викладачу спецдисциплін, Іщик Валентині Єлисеївні та всім небайдужим, що долучилися до заходу!

Слава Україні! Героям Слава!

20.02.2024 Адміністрація БМПЛ