Нам є ким пишатися: Квач Юлія

Нам є ким пишатися! Сьогодні розповідаємо про Квач Юлію, яка увійшла до складу Молодіжної ради при Бердянській міській раді.

6 квітня 2021 року в Бердянській міській раді відбулися збори з формування Молодіжної Ради. Сорок претендентів, бажаючих увійти до складу молодіжної ради при міськраді, чотири години презентацій та доповідей, безліч питань та вимоглива конкурсна комісія… Саме так відбувалось засідання. 

Наша ліцеїстка Юлія Квач презентувала два проєкти – “Вільний у виборі професії”, який спрямовано на підтримку гендерної рівності при виборі професії, шляхом створення гуртків професійної майстерності для школярів на базах закладів професійно-технічної освіти. Та другий проєкт, фестиваль “Ярморок професій”, за участю представників професійно-технічної освіти та ВУЗів міста, а також представників роботодавців та фахівців служби зайнятості , щоб допомогти молоді краще зорієнтуватися у власному виборі майбутньої професії, розширити знання про професії та перспективи на ринку праці.

Сподіваємось, що всі задумки та плани Молодіжної ради будуть реалізовані. Бажаємо Вам, Юлія, натхнення, наснаги та впевненості в своїх силах!

09.04.2021 Адміністрація БМПЛ