Національні культурні традиції, звичаї та обряди народів Європи

Нині кордони для українців відкриті по всьому світу. Подорожувати можна навіть під час воєнного стану в Україні. І для цього не обов’язково користуватися послугами туристичних агенцій. Можна самому спланувати відпочинок за кордоном – він вийде бюджетним та принесе не менше задоволення. Головне добре продумати маршрут, а також варто дізнатися більше про культуру і традиції країни, до якої збираєтесь подорожувати.

15 вересня 2023 року в навчальних групах ДНЗ “Бердянський машинобудівний професійний ліцей” були проведені інформаційні години “Національні культурні традиції, звичаї та обряди народів Європи”. Обговорили питання планування мандрівки, вибору маршруту, дізналися, про те, які потрібно оформити документи в ту чи іншу країну, переглянули декілька сайтів для бронювання квитків та житла, та, звісно, дізналися про національні культурні традиції, звичаї та обряди народів різних країн Європи .

Подорожі викликають усмішку, шокують і запам’ятовуються надовго, мотивуючи подорожувати та відкривати світ – такий великий, різноманітний і дивовижний. Але інша країна – це не лише інші погляди на життя, а й традиції, що можуть приголомшити необізнаних мандрівників.

15.09.2023 Адміністрація БМПЛ