Оголошення конкурсу з визначення проєктів НПВ (національно – патріатичного виховання)

Міністерство молоді та спорту України оголошує Конкурс з визначення проєктів НПВ.

Конкурсні пропозиції подаються на розв’язання таких пріоритетних завдань:

  1. Підвищення ролі української мови як національної цінності та важливого атрибута національної ідентичності, подолання мовнокультурної меншовартості українців.
  2. Популяризація та збереження культурної спадщини та культурних цінностей України.
  3. Сприяння утвердженню сімейних цінностей та активне залучення сім’ї до процесу національно-патріотичного виховання.
  4. Підвищення рівня знань про видатних осіб українського державотворення, борців за незалежність України шляхом проведення заходів національно-патріотичного спрямування, в тому числі приурочених до державних свят.
  5. Збільшення чисельності молоді, готової до виконання обов’язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України.
  6. Підвищення активної участі громадян в освітянській, науковій, управлінській діяльності через призму державотворення та підняття престижу України на світовому рівні.
  7. Донесення до закордонних українців змісту (суті) українських суспільно-державних (національних) цінностей та поглиблення співпраці з представниками закордонних українців у сфері національно-патріотичного виховання.
  8. Формування української громадянської ідентичності у населення на основі суспільно-державних (національних) цінностей (самобутність, воля, соборність, гідність).

Конкурсні пропозиції можуть бути подані через електронну систему проведення конкурсу до 00:00 3 листопада 2021 року.

Податися на конкурс можна ТУТ: https://grants.vzaemo.diia.gov.ua/contests/f27ccb80-1465-11ec-9d2a-953507e3bb29

Контактні дані для отримання додаткової інформації: відділ національно-патріотичного виховання Міністерства молоді та спорту України, телефони: (044) 246-62-35, 248-74-81.

БІЛЬШЕ ІНФОРМАЦІЇ за активним посиланням

26.10.2021 Адміністрація БМПЛ