Онлайн-день відкритих дверей відбувся!

Сьогодні, 18 квітня 2024 року, відбувся профорієнтаційний захід для вступників до Державного навчального закладу “Бердянський машинобудівний професійний ліцей”.

Традиційно День відкритих дверей триває досить довго, розпочинаючи прийом вступників з 8 чи 9 години ранку і закінчуючи о 17 або 18 годині ввечері. Кажуть, що йти на день відкритих дверей не обов’язково, але бажано.

Нинішній ритм життя сучасного українця/українки доволі напружений та насичений. Встигнути виконати десятки задач при обставинах, що різко змінюються (сповіщення тривоги, пошук чи перебування в укритті, вимкнення світла, тощо) майже неможливо. Тому онлайн формат нашого Дня відкритих дверей – ідеальне рішення. Онлайн конференція дозволяє не лише познайомитися з ліцеєм та особливостями його дистанційного життя, а також отримати відповіді на актуальні питання вступу в максимально зручному форматі та за короткий проміжок часу. Звісно, якщо у вас, вступники, виникли питання вже після нашої онлайн зустрічі, ми радо вас проконсультуємо по телефону, в месенджерах чи в соцмережах.

 

Обираючи наш навчальний заклад, БЕРДЯНСЬКИЙ МАШИНОБУДІВНИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ, ви робите крок до свого успішного майбутнього!

 

Даємо відповіді на найпоширеніші запитання щодо навчання та вступу:

  • Як відбувається навчання?

ДИСТАНЦІЙНО! Так, і це ЗРУЧНО!  Навчання в ліцеї має безліч переваг. Дистанційний формат навчання дозволяє займатися в зручний для себе час із будь-якого місця, де є доступ до інтернету. Викладачі дають здобувачам освіти максимум професійних знань та навичок! Постійна увага та підтримка з усіх необхідних питань, індивідуальний підхід до кожного здобувача освіти, різноманітні формати навчання, практичні завдання – все це для ефективного та цікавого навчання.

  • Які умови вступу? Чи треба складати іспити?

Ні, вступ відбувається за спрощеною процедурою, БЕЗ ІСПИТІВ, БЕЗ ЗНО та НМТ.

Достатньо лише вашого бажання навчатися, здобути професію своєї мрії та забезпечити собі перспективне успішне майбутнє!

  • Хто може навчатися?

Наразі, навчатися в ліцею можуть не тільки випускники шкіл, а й дорослі, які хочуть підвищити кваліфікацію або змінити професію. Вік абітурієнта до 60 років! Навчання безкоштовне!

 

Маєте ще питання щодо ВСТУПУ?

Для зручності, ми зібрали підбірку матеріалів щодо вступу та навчання за посиланням. Тут можна ознайомитись з професіями, строками навчання, переліком необхідних документів для вступу, знайти посилання на електронну заяву та офіційні сторінки у соціальних мережах. 

Професійна освіта – це фундамент для розвитку економіки країни. Адже саме випускники профтехів найактивніше залучені до відбудови України і подальшого розвитку її економічного потенціал!

18.04.2024 Адміністрація БМПЛ