Перший урок 2022: Честь і слава незламним українцям!

Шановні здобувачі освіти Державного навчального закладу “Бердянський машинобудівний професійний ліцей”! Щиро вітаємо Вас з початком нового навчального року!

Бажаємо невгамовної спраги до нових знань. Нехай думки будуть світлими, розв’язання всіх проблем – простими, нехай у всьому вам супроводжує удача. Міцного морального і фізичного здоров’я та мирного неба над головою!

Від сьогодні ми з вами почали дистанційне навчання. Символічно, що перший урок в новому навчальному році мав назву “Честь і слава незламним українцям!”

Новий навчальний рік розпочинається в умовах війни, у часи, коли Україна гордо чинить спротив країні-агресору. Півроку тому з повномасштабним вторгненням російської армії розпочався новий етап російсько-української визвольної війни, яка триває з 2014 року.  Для нашої країни вона стала народною війною за незалежність і суверенітет, за цивілізаційний вибір і приналежність до європейської цивілізації. Кожного дня ми платимо занадто високу ціну за свою свободу і незалежність – життя наших захисників і захисниць, життя дітей, зруйновані долі, міста і села.

02.09.2022 Адміністрація БМПЛ