Профорієнтаційна зустріч для вступників

В умовах війни багато підлітків опинилися на роздоріжжі та не знають, який напрям і форму особистого розвитку вибрати, щоб рухатися вперед. Для свідомого вибору кар’єрного шляху Державний навчальний заклад “Бердянський машинобудівний професійний ліцей” постійно проводить профорієнтаційні заходи – онлайн зустрічі з питань вступу, створюємо та завантажуємо в соціальні мережі профорієнтаційні фото та відео матеріали, спілкуємося з представниками випускних класів шкіл, відповідаємо та питання та консультуємо в реальному часі.

Сьогодні, 6 травня 2023 року, в місті Запоріжжя відбувся профорієнтаційний захід для вступників ВПО на базі МБФ “Розвиток нашого міста”. Директор ліцею Сергій Вікторович Дудукалов презентував наш навчальний заклад та дав вичерпні відповіді на питання вступників.

Відео заходу розміщено в соціальних мережах .

Якщо Ви бажаєте більше дізнатися про навчання та вступ до ДНЗ “Бердянський машинобудівний професійний ліцей”, запрошуємо Вас на наступну онлайн-зустріч “День відкритих дверей”.

Онлайн конференція відбудеться 17 травня о 14.00 на платформі Zoom.

АКТИВНЕ ПОСИЛАННЯ на конференцію.

Будемо вдячні за попередню реєстрацію.

Нагадуємо, що Державний навчальний заклад «Бердянський машинобудівний професійний ліцей» тимчасово (на час окупації міста Бердянськ) переміщено до міста Запоріжжя, а освітній процес відбувається за дистанційною формою навчання  за українською програмою!

06.05.2023 Адміністрація БМПЛ