Святкові заходи до Дня міста

12 вересня

13.00. Музей «Подвиг» стане майданчиком для спілкування ветеранів Другої світової війни з учнівською молоддю. Святкова зустріч пройде під назвою «Перегортає пам’ять сторінки».

13.00. Вулиці центру міста. Квест для студентів «Бердянськ – моє рідне місто»

 

13 вересня

10.00 – 12.00, 4-73-08 – «Пряма» телефонна лінія з питань соціального захисту ветеранів війни та праці

13-17 вересня, з 10-00. Бердянська затока. Парусна регата, присвячена Дню міста

13.00. Музей «Подвиг». Відкриття виставки «Пам’ять про війну»

 

14 вересня

Протягом дня художній музей. Відкриття виставки робіт учасників Всеукраїнського пленеру «Оксамитовий сезон»

16-30. с. Азовське. Мітинг, присвячений 76-й річниці визволення с. Азовське «Тих днів у пам’яті не стерти і сьогодні»

17-30. Азовський ЦКиД. Святковий концерт до 158-ї річниці заснування с.Азовское «Одна Родина і більше не буває»

 

15 вересня

10.00. КДЮТ «Зоряний». Доторкніться до прекрасного на виставці дитячих робіт «Бердянську даруємо творчість»

11.00. Парк ім. П.П. Шмідта. Виставка собак всіх порід. Кубок мера «Азов-2019»

11.00. ДК «Райагропромпостач». Святковий концерт «Зі святом, Бердянськ». Вас чекають видовищний концерт-казка, а також музична програма від діджея Пилиповича. Не обійдеться без цікавих ігор, конкурсів та забав. А приємним бонусом стане дружнє чаювання.

17.00. Сквер ім. А.С. Пушкіна. Фестиваль творчості «У моря, у синього моря» запрошує всіх, хто молодий душею. Захід задумано як вечір натхнення і відпочинку для людей поважного віку.

 

16 вересня

18.00. МПК ім Т.Г.Шевченка. Концерт НАОНІ orchestra. Національний академічний оркестр народних інструментів порадує жителів і гостей міста ювілейною програмою, присвяченою 50-річчю колективу. Художній керівник оркестру – народний артист України, професор і справжня легенда Віктор Омелянович Гуцол. У НАОНІ налічується близько 40 народних інструментів, що робить його унікальним не тільки на батьківщині, але і в світі. Ціна квитків цілком демократична – від 80 до 210 грн.

 

17 вересня

8.00. На площі біля міського Палацу культури буде організована святкова торгівля. Оригінальні вироби хенд-мейд, цілющий мед, вишиванки і навіть різнотрав’я від лісгоспу – ось не повний перелік того, що можна буде там подивитися і придбати. О 16.00 на зеленій зоні Приморської площі буде працювати Фудзон, де всі бажаючі зможуть поласувати шашликами та іншими смаколиками.

З 8.00. Біля міського Палацу культури для тих, хто любить швидкість і цінує хороші авто пройде виставка і тест-драйв автомобілів модельного ряду Nissan, Peugeot, Opel, Citroen, Ford, Renault

9.00. Майданчик для гри в шахи (вул. Горького). Шахово-шашковий фестиваль

З 9.00. Стадіон «Енергія». Турнір з вуличного футболу серед дитячих команд

Протягом дня музеї міста і зооклуб «Неон» безкоштовно відкриють свої двері для всіх бажаючих

10.00. Парк ім. П.П. Шмідта. Покладання квітів та вінків до могили моряків-десантників. Почесна варта пам’яті

12.00. ЦКиД «Софіт». Святковий концерт «Не старіють душею ветерани» за участю самодіяльного ансамблю «Ветеран»

12.00. Площа Єдності. Загальноміський святковий захід «Святкуємо разом» збере студентську молодь нашого міста. Це своєрідний квест на знання історії Бердянська. В ігровій формі діти вчитимуться працювати в команді і вирішувати цікаві завдання

Молодіжний флешмоб «Бердянськ – молодіжне місто України» обіцяє бути нестримним і яскравим. Вихованці навчальних закладів міста разом з учасниками ансамблю «Марлен» будуть запалювати в танці. Приєднуйтесь!

14.00. На ганку міського Палацу культури. Урочистий концерт духового оркестру в / ч 3033 Національної гвардії України (Запоріжжя)

15.00. Площа перед міським Палацом культури. Самобутні виступу з неповторним національним колоритом чекають вас на фестивалі болгарських творчих колективів «Ізвор».

З 16.00. Приморська площа. Дитяча розважальна програма «Місто щастя». Товариство Червоного Хреста, ГО «Сяйво надії» і театральна студія «Теремок» створять для дітей справжнє свято. Веселі розваги, аквагрим і приємні сюрпризи чекають кожного маленького бердянця.

16.30. Стадіон «Енергія». Футбол. ФК «Азмол» – ФК «Блискавка». Розіграш призів

17.00. Площа перед ЦКиД «Софіт». Концерт фольклорного ансамблю «Світанок».

17.45. Від міського Палацу культури по пр. Азовському до Приморської площі. Приєднуйтесь до святкової ходи творчих колективів міста. Підтримайте талановитих виконавців!

18.00 – 20.00. Приморська площа. Міський урочистий концерт, присвячений 192-й річниці заснування Бердянська і 76-й річниці визволення міста від нацистських загарбників. Ви побачите тих, ким пишається Бердянськ. Нагороди знайдуть своїх героїв. Святковий концерт буде складатися з шести частин, і кожна буде особливою. Глядачам обіцяють чимало приємних сюрпризів.

20.00 – 22.00. Молодіжна розважальна програма. Бердянськ зустріне творчих друзів з інших міст, які подарують городянам чудовий музичний свято

 

20 вересня

10.00. Міський Палац спорту. Кубок міста з пауерліфтингу, присвячений Дню міста

 

21 вересня

21-22 вересня. 10-00. «Солом’яний пляж». Чемпіонат з пляжного волейболу, присвячений Дню міста

Інформація надана pro.berdyansk.biz

12.09.2019 Адміністрація БМПЛ