Тренінг “Школа безпечної міграції”

Здобувачі освіти групи АО-22 Висоцька Олександра та Яворська Олександра взяли участь у навчальному дводенному онлайн тренінгу «Школа безпечної міграції» від Громадської правової організації “Егіда-Запоріжжя”, за підтримки Агенції ООН по міграції, в рамках проєкту «Підвищення обізнаності населення щодо безпечної міграції та працевлаштування».

Під час онлайн-навчання дівчата отримали дуже багато корисної інформації про безпечну міграцію та протидію торгівлі людьми, дізналися про її причини та елементи, у груповій роботі розбирали ситуації потрапляння у «рабство». Одним із цікавих моментів онлайн-навчання було проходження онлайн квесту з безпечного працевлаштування “Шукаєш роботу? Переконайся, що все безпечно”.

По завершенню тренінга Висоцька Олександра та Яворська Олександра отримали сертифікати тренерів «Школи безпечної міграції» та вже як тренери провели просвітницькі інформаційні години для всіх здобувачів освіти ДНЗ “Бердянський машинобудівний професійний ліцей”. Дівчата проводили як очні так і онлайн зустічі на платформі Google meet зі здобувачами освіти навчальних груп ліцею.

10.12.2021 Адміністрація БМПЛ