Успішна кар’єра: презентація гуртка з підприємництва

26 вересня 2023 року в ДНЗ “Бердянський машинобудівний професійний ліцей” відбулася презентація нового гуртка “Успішна кар’єра”. Керівниця гуртка, майстриня виробничого навчання, пані Оксана Шапошник запропонувала здобувачам освіти приєднатися до курсу з підприємництва “Компанія” від ГО ” Junior Achievement Ukraine”.

Громадська організація Junior Achievement Ukraine, провайдер навчальних програм з підприємництва та фінансової грамотності для молоді, надає нашим здобувачам освіти унікальний шанс – навчитися основам та тонкощам ведення підприємницької діяльності та створенню власних міні-компаній.

Пані тьюторка, Оксана Володимирівна, розповіла про основні напрямки роботи гуртка, особливості впровадження курсу “Компанія”, пояснила етапи створення та діяльності міні-компанії. Також презентувала приклади міні-компаній та їх продуктів учнів з різних регіонів України. На останок керівниця гуртка розповіла про перспективи подальшої співпраці з ГО ” Junior Achievement Ukraine” та підприємцями-наставниками.

28.09.2023 Адміністрація БМПЛ