V-тий фестиваль ковалів “Сталева Хвиля”

Після вимушеної річної перерви це нарешті відбулося! V-тий Всеукраїнський фестиваль ковалів “Сталева Хвиля” стартував 26 червня 2021 року! Старі та нові друзі зібралися у привітному Бердянську аби дарувати свято вогню та металу!

У фес­ти­валі вже тра­диційно бе­руть участь майстри з різних об­ластей України. Це провідні ковалі, ху­дож­ни­ки та скуль­пто­ри по ме­талу та склу, ювеліри, гончарі. Основна ідея фестивалю – популяризація ковальського ремесла і як ре­мес­ла, і як мис­тецт­ва та, звісно, популяризація робітничих професій. Учасники фестивалю привезли до Бердянська свої вироби, тому кожен бажаючий може побачити, доторкнутися чи придбати унікальні речі.

Го­лов­ною аре­ною фес­ти­валю цього року стала Приморська площа. Тут розташувалися різні зони: виставка-ярмарок виробів від майстрів, імпровізовані майстерні, фудкорти, спортивні арени та зони розваг для дітей та дорослих.

Перший день “Сталевої хвилі” відзначився двома вражаючими дійствами – нічним куванням та вогняним фаєр-шоу. Гості фестивалю на власні очі побачили, як звичайне залізо перетворюється на унікальну річ, а саме, символ морського містечка – якір.

Цьогорічний фестиваль неодмінно вразить кожного своєю оригінальністю та мега позитивом. В нас ще є на що подивитися! Справжня родзинка фесту – запальний гурт “Кораллі”! Чекаємо всіх 27 черня на Приморській площі о 14.00!

27.06.2021 Адміністрація БМПЛ