Важливі навички в період стресу

В сучасному світі існує безліч причин для стресу: особисті труднощі (наприклад, конфлікти з тими, кого ми любимо, самотність, відсутність засобів до існування, тривоги щодо майбутнього), проблеми на роботі (наприклад, конфлікти з колегами, надзвичайно складна чи нестабільна робота) або серйозні загрози у громаді (наприклад, насильство, хвороби, відсутність економічних перспектив, війна), тощо.

Щоб навчити колег краще справлятися з несприятливими обставинами, практичним психологом ДНЗ “Бердянський машинобудівний професійний ліцей” Катериною Олександрівною Подорожко протягом останніх тижнів було проведено п’ять тренінгових занять “Важливі навички в період стресу”.

Кожне з тренінгових занять мало свою тему та мету – опанувати себе, перенаправити увагу, змінити те, що можна змінити, бути добрим до себе та інших, “включитися” в навколишній світ та діяти.

Сподіваємось, що тренінги допомогли придбати навички, щоб справлятися зі стресом та при необхідності допомагати іншим людям, які цього потребують.

31.12.2022 Адміністрація БМПЛ