Всеукраїнський день психолога

Щороку 23 квітня психологи святкують професійне свято. У той час, як лікарі рятують фізичне здоровʼя та життя, психологи піклуються про зцілення нашого психічного здоровʼя та повернення душевного спокою.

Відзначати цей день почали не так давно, адже і сама наука психологія зовсім молода. Проте нині він набув вагомого значення і є приводом вшанувати психологів, які працюють у різних сферах: у медицині, освіті, соціальних органах і органах правопорядку, екстреній службі порятунку, бізнесі та інших галузях. Колектив ДНЗ “Бердянський машинобудівний професійний ліцей” приєднується до численних привітань на адресу наших шанованих і завжди корисних психологів та щиро бажає міцного здоров’я та простого людського щастя – частіше бути в колі люблячої родини і радіти життю, тому що воно, як відомо, прекрасне!

З нагоди професійного свята психологиня ліцею пані Катерина Олександрівна Подорожко запросила всіх бажаючих (як здобувачів освіти, так і викладачів) до онлайн спілкування.

Психологиня ліцею постійно стоїть на варті психологічного здоров’я всіх педагогічних працівників та здобувачів освіти, допомагає у важких ситуаціях подолати відчай та знайти сили рухатись далі. Дякуємо Вам за професіоналізм та турботу!

23.04.2024 Адміністрація БМПЛ